banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Denizli Pamukkale'de coşku dolu videolar hediyeye dönüştü

DENİZLİ (İGFA) - COVID-19 pandemisi dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl da farklı kutlanıyor. Denizli'nin Pamukkale Belediyesi de salgının devam ettiği süreçte, “23 Nisan Dünya’nın çocuk bayramı, Pamukkale çocuklarıyla güzel” sloganıyla evlerdeki 23 Nisan coşkusunu tüm ilçeyle paylaştı.

Pamukkale ilçe sınırlarındaki 6-13 yaş arası çocuklar, 23 Nisan içerikli şiir ya da şarkıyı videoya çekerek, ilgili telefona göndererek bayram coşkusunu yaşadı. Yüzlerce çocuk dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şiir ya da şarkılarını söyleyip bayram sevincini yaşadı. Pamukkale Belediyesi, hiçbir çocuğu ayırmadan yüzlerce çocuğa birbirinden değerli hediyeler verdi. Videolarını gönderen tüm çocuklara içinde Türk bayrağı, satranç takımı, maske, boyama kitabı, boya kalemi, şapka, saat ve anahtarlıktan oluşan hediye paketlerini ulaştırdı.

DOĞUM GÜNÜNDE SÜRPRİZ YAPILDI

Bu arada 23 Nisan 2013 yılında dünyaya gelen Deniz Nur Çeliktaş’ın doğum günü için Pamukkale Belediyesi sürpriz yaptı. Minik kızın doğum günü için pasta götüren Kültür İşleri Müdürlüğü ekipleri Deniz Nur’un yüzünü güldürdü. Minik kız 23 Nisan coşkusunun yanında doğum günü sevincini de yaşadı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Çocukların bizlere gönderdiği videolarla, ilçemizdeki her eve konuk olmuş gibi hissettik" diyerek, "Her video ile salgının olumsuzluğuna inat evlerimizin çocuklarımızla daha güzel olduğunu görmüş olduk. İnşallah hep birlikte koronavirüs ile verilen mücadelede maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak zafere ulaşacağız. Pamukkaleli çocuklarımız olmak üzere tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263