banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

İstanbul'da İmamoğlu'ndan 28 gençle çay sohbeti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İmam Hatip Lisesi mezunlarından üniversite öğrencilerine, işsiz gençlerden esnaf yaşıtlarına kadar farklı toplum kesimlerinden 28 gençle iftar sonrasında çay sohbeti yaptı. İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu; imam hatip lisesi mezunlarından üniversite öğrencilerine, işsiz gençlerden esnaf yaşıtlarına kadar farklı toplum kesimlerinden 28 gençle iftar sonrasında çay sohbeti yaptı. Balat’taki Haliç Sosyal Tesisleri’nde dün gece saatlerinde gerçekleşen sohbet, yaklaşık 2 saat sürdü.

Gençlerin dürüstlük ve adalet kavramlarını çok önemsediklerini gözlemlediğini aktaran Başkan İmamoğlu, “Büyüklerin ön yargıları çok fazla ve bu ön yargılar, toplumu bazen ayrıştırıyor. İnsanları kategorize ediyoruz, sınıflandırıyoruz ya da birbirinden ayırıyoruz. Bu bazen inanç üzerinden oluyor, bazen kıyafet, bazen yaşam biçimi, bazen etnik köken üzerinden oluyor. Ama özellikle yeni nesil, bu ön yargıları da zihinlerinde büyük oranda silmiş” dedi.  

Gençlerin ulaşımdan, sokak hayvanlarına, işsizlik sorununa, festivallere, cumhurbaşkanlığı adaylığına kadar birçok başlıkta sorularına İmamoğlu yanıt verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263