banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

İzmit'te minik Arya'nın resmi duygulandırdı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi Parkı’nın açılışına katılan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, minik Arya’nın kendisini çizdiği resmi gördüğünde duygusal anlar yaşadı.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Turgut Mahallesi Sıla Sokak’ta mahalle sakinleri ve çocuklarının talebi sonrası yapımını başlattığı park, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle açıldı.

Şehit Pilot Üsteğmen Kadir Hasan Tanrıverdi’nin adı verilen, çok sayıda davetli ve vatandaşın katıldığı açılışta Hürriyet ile bir araya gelen 6. sınıf öğrencisi Arya Aktürk(11), elleriyle çizdiği Fatma ablasının resmini Başkan Hürriyet’e hediye etti.

Başkan Hürriyet ile fotoğraf çekildikten sonra resmi gösteren minik Arya, Hürriyet’i çok sevdiğini ve resim için çok uğraştığını ancak buna değdiğini ifade etti.

Resmi gören Hürriyet ise duygusal anlar yaşadı. Arya’ya sarılıp, teşekkür eden Hürriyet, “Çok mutlu ettin beni. Sen çok yetenekli bir kızsın. Her zaman yanınızda olacağız” diyerek duygusal anlar yaşadı. Ailesi ile Ankara’da oturan ve Sıla Sokak’ta ikamet eden büyükannesine misafirliğe gelen Arya Aktürk, Hürriyet ile bir araya geldiği için çok şanslı olduğunu dile getirdi. Hürriyet de minik Arya’nın yeteneğinin geliştirilmesi için destek olacağını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263