Öne Çıkanlar Bursa Bilecik EDİRNE Kocaeli düzensiz göçmen

Kayseri Talas'ta DEVA'dan 'huzurlu' ziyaret

DEVA Partisi Talas İlçe Başkanı Murat Kurnaz ve DEVA Partisi Kayseri Kadın Çalışmaları Başkanı Tuğçe Ölmez ile birlikte partililerden oluşan heyet anneler günü dolayısıyla Özel Kayseri Yaşlı Bakım ve Huzurevi’ni ziyaret ettiler.Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) - DEVA Partisi Kayseri Kadın Çalışmaları Başkanı Tuğçe Ölmez, böylesine anlamlı bir günde ziyaret ettiğimiz Huzurevi’nde samimi ve candan gözlerle bakan bu güzel insanlar ile birlikte olmak bizler için ayrı bir heyecan ve önem arz ettiğini söyledi.

“Anne” kelimelerle tarif edilemeyecek kadar kutsal bir duygu olduğunu ifade eden Ölmez, "Bu duygunun karşısında da onlar için neler yapsak, neler söylemeye çalışsak karşılığını veremeyiz. Bugün burada bulunan annelerimizin çocukları gibiyiz. Onların hem anneler gününü kutladık hem de onlarla sohbet ederek sorunlarını ve sıkıntılarını dinledik. Anne sevgisi ve şefkati karşısında senede bir özel günlerde değil de fırsat bulunan her zaman ziyaret edilmesi gerektiğini daha iyi anlamış bulunduk. Bu ziyaret vesilesiyle başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin, anne diye seslenilen ve düşünülen herkesin anneler günü kutlu olsun” dedi.

DEVA Partisi Heyeti, ziyarette çiçek dağıtımı ve ikramda bulunup, uzun bir süre kaldıktan sonra huzurevinden ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263