banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Manisa'da altyapı çalışmaları sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Avni Gemicioğlu Caddesinde hayata geçireceği 2. etap prestij cadde projesi öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü, 7 Milyon 250 bin TL bedel ile yapacağı altyapı çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor.MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçe merkezinde yer alan ve ulaşım açısından önemli bir konumda olan Avni Gemicioğlu Caddesinin 2. etap prestij cadde projesini hayata geçirecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ise prestij cadde projesi öncesinde caddede 7 Milyon 250 bin TL bedele sahip 2 kilometre içme suyu, 600 metre yağmur suyu ve 350 metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Söz konusu çalışmalar ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisa’mıza kazandırılacak olan prestij cadde çalışmaları öncesinde başladığımız altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Şehzadeler ilçe merkezinde ulaşım ve sosyal hayat bakımından önemli bir konumunda bulunan Avni Gemicioğlu Caddesinde ilk etap çalışmaları Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün çalışmalarıyla tamamlanmıştı. Bu gün de caddemizin 2. etap çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyoruz. 7 Milyon 250 bin TL bedelle içme suyu, yağmursuyu ve kanalizasyon hattı çalışması yapılacak olan caddemiz Büyükşehir Belediyemizin prestij cadde çalışması sonrasında modern bir görünüm kazanacak. Manisa’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263