Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Simon Bolivar Senfoni Orkestrası’ndan Darüşşafakalı öğrencilere sürpriz

 İSTANBUL (İGFA)- Darüşşafakalı öğrenciler ile birlikte Darüşşafaka Marşı’nı çalan orkestra sonrasında kendi geleneksel melodileriyle öğrencilere müzik şöleni yaşattı. Orkestra şefi Andres David Ascanio müzik enstrümanlarını uygulamalı olarak 400 öğrenciye tanıttı. Okul Müdürü Ebru Arpacı öğrencilerin karne gününde orkestra ile tanışıp birlikte performans sergilemelerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.

Venezuela Simon Bolivar Senfoni Orkestrası’nın tamamı seyircili kaydedilen konserleri Ramazan Bayramı’nda İş Sanat’ın YouTube kanalında ücretsiz izlenebilir. İşbirlikleri 1939 Erzincan Depremi’ne dayanan Türkiye İş Bankası ve Darüşşafaka, 2008-2009 eğitim-öğretim yılında “81 İlden 81 Öğrenci” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında Darüşşafaka sınavını kazanan 81 ilden 81 öğrencinin Darüşşafaka’daki eğitim masrafları Türkiye İş Bankası tarafından karşılanmakta olup mezun olan öğrencilerle birlikte proje kapsamında eğitim öğretim gören öğrenci sayısı 750'ye ulaştı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263