banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

AstraZeneca Türkiye, cinsiyet eşitliğine dikkat çekti

Topluma artı değer kazandırmayı hedefleyen projelerine devam eden AstraZeneca Türkiye, toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapmak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki BilgiGender iş birliğiyle “Benim Adım İnsan” projesini hayata geçirdi.İSTANBUL (İGFA) - AstraZeneca Türkiye, toplumsal faydaya katkı sunmayı hedefleyen projelerine devam ediyor.

AstraZeneca Türkiye toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapmak amacıyla İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Sosyal Girişimci Prof. Dr. Itır Erhart ve Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İlknur Hacısoftaoğlu danışmanlığında ve İstanbul Bilgi Üniversitesi bünyesindeki BilgiGender iş birliğiyle “Benim Adım İnsan” projesini hayata geçirdi.

Şirket, bu proje ile çeşitliliğin ve kapsayıcılığın önemine dikkat çekerken kişileri ayrıştıran kalıpları kaldırmaya, hak ve özgürlükleri güçlendirmeye yönelik farkındalık oluşturmayı da hedefliyor. Benim Adım İnsan YouTube kanalında yayınlanan videolar ve Spotify, Apple Podcasts ve Deezer platformlarında yayınlanan podcastler ile akademisyenler ve alanında uzman birbirinden değerli isim toplumsal cinsiyet eşitliğini çeşitli açılardan konu alıyor.

AstraZeneca Türkiye Ülke Başkanı Ecz. Serkan Barış, bu projede cinsiyet eşitliğinin önemine dikkat çektiklerini belirterek, ayrıştırıcı rollerden kurtulmuş güçlü bir toplum ve güçlü bireyler için ‘Benim Adım İnsan' projemize bu yıl ve ilerleyen yıllarda da devam edeceklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263