Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özümüzden Günümüze çelenk Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

Aydın Valiliği’nden kritik önlem

Aydın Valiliği yangınlar sebebiyle milli parka girişleri kapattı.

ŞAHİN KANAT

AYDIN (İGFA) - Son günlerde artan orman yangınları sebebiyle alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi. Dilek Yarımadası milli park müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Milli Parkımız Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Aydın İli için yayınladığı Meteorolojik Uyarı kapsamında Aydın Valiliğimizin aldığı karar ile 23.07.2022-27.07.2022 tarihleri arasında ziyaretçi girişlerine kapatılmıştır” ifadeleri yer aldı.

Aydın Valiliği’nden yapılan uyarıda; “Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, halen mevsim normalleri civarında ve biraz üzerinde seyreden sıcaklıkların, hafta sonu daha da artarak ortalamaların 4 ila 5 derece üzerine çıkacağı, Aydın il genelinde 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü öğle saatleri ile 27 Temmuz Çarşamba günü akşam saatlerine kadar sahil kesimlerinde (36-39 °C), iç kesimlerde (39-42 C) ve orta kuvvette, zaman zaman anlık olarak kuvvetli esecek kuzey doğulu rüzgarın neden olacağı düşük nem (-30) beklenmektedir. Beklenen sıcak ve kuru havanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263