banner281
Öne Çıkanlar eğitim desteği Yüksek Lisans Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu Kasımpaşa

Başkan Işık Kütahyalı gençlerle bir arada

Her akşam iftar öncesinde ve sonrasında özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kütahya Belediyesi bahçesi, yine gençlerin ilgisiyle dolup taşıyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, iftar sonrasında bahçede gençlerle bir araya gelerek sohbet etti ve gençlerin taleplerini dinledi.

KÜTAHYA İGFA- Çekirdeğini, çerezini, topunu alıp Kütahya Belediye Bahçesine gelen gençler, her akşam farklı görüntülere sahne oluyor. Kimi gençler evcil hayvanlarını gezdirirken, kimi gençler top oynayarak eğleniyor. Çocukları ile birlikte de bahçeye gelen aileler bahar akşamlarının keyfini çıkartıyor.

İftar sonrasında bahçede oturan ve top oynayan gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gençlerle ve hemşerileriyle sohbet etti. Gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Işık, vatandaşların ikramlarını kabul ederek, gençlerimizle birlikte voleybol oynadı, sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı.

Hemşehrilerine hayırlı akşamlar dileyen Başkan Işık, yaklaşan kadir gecesi ve ramazan bayramını da kutladı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263