banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Bilecik Pazaryeri ilçesinde "Yayalar için 5 adımda güvenli trafik" uygulaması yapıldı

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 7-13 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında "Yayalar İçin 5 Adımda Güvenli Trafik" sloganıyla yaya geçitlerinde uygulama yapıldı sürücülere broşür dağıtıldı.BİLECİK İGFA- Pazaryeri Belediyesi önünde bulunan yaya geçidinde denetim yapan Polis ve Jandarma ekiplerince araç sürücülerinin yaya geçitlerinde vatandaşlara yol vermeleri kontrol edildi.

Denetimlere katılan Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, vatandaşlar ile birlikte yaya geçitlerinden geçerek araç sürücülerini uymaları kuralları hatırlattı sürücülere bilgilendirme broşürü dağıttı.  Kaymakam Altay denetimler sırasında basın mensuplarına, “Pazaryeri İlçemizde trafik kurallarına uyması yönünde vatandaşlarımızı ve sürücülerimizin bilgilendirildiği bir uygulama gerçekleştirdik. Hem sürücülerimizin trafik kurallarına uymasının bununla birlikte yayalarımızın da kendilerine yönelik yapılan yaya işaretlerine dikkat etmesini hem kendi can güvenliklerini hem de başkaların can güvenliklerini sağlamasını tavsiye ettik. Denetimlerimizi gerçekleştirdik bundan sonrada ilçemizde denetimler gerçekleştirilmeye devam edecek. İnşallah sağlıklı günlerde yaşamalarını sağlamak için güvenlik güçlerimiz, kaymakamlığımız ve belediyemiz ile birlikte bütün tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Pazaryeri ilçesindeki denetimlere İlçe Emniyet Müdürü Vekili Emrah Turan, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Asb.Kd.Üçvş. Cengiz Kırmıt’ta katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263