Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Bölgenin tek kooperatifinden Başkan Güngör’e teşekkür

Kahramanmaraş’ta kurulan ve bölgenin tek Terminal hizmetleri Kooperatifi olan Kahramanmaraş Terminal Hizmetleri ve Yolcu Taşımacılığı Kooperatif Başkanı Bünyamin Sökmen ve Başkan Yardımcıları Muzaffer Gözel ile Yaşar Karagöl otogarın yenilenmesinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti. Tural Şahbazlı /Kahramanmaraş İGFA- Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tadilatı yapılan Otobüs terminalinin açılışı TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İlçe Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Kahramanmaraş Terminal Hizmetleri ve Yolcu Taşımacılığı Kooperatif Başkanı Bünyamin Sökmen emeği geçenlere teşekkür açıklaması yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan ve sonuna kadar bizlerden desteğini esirgemeyen başta AK Parti Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e sonsuz şükranlarımı sunar teşekkür ederim. Eski otogarın hali çok kötüydü. Otogar esnafına ve yolculara istenilen hizmeti veremez hale gelmişti. Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör bizleri korudu, kolladı. 19 ay gibi bir zaman süreci içerisinde Onikişubat ilçe garajında kira ve elektrik parası dahi bizlerden alınmadan misafir edildik. Yenilenen otogarımızda da esnafın eski yerleri kendilerine iade edildi. Beklentimizin üzerinde hizmet aldık. Gayet şık ve nezih bir otogarımız oldu. Burası bizim evimiz burada bizler bir aileyiz. Allah razı olsun Hayrettin Başkanımızdan ve emeği geçen herkesten otogarın yeni yüzü hepimizin yüzünü güldürdü.”  

“BÖLGEDE İLK VE TEK KOOPERATİFİZ”

Bölgede tek kooperatif olduklarının altını çizen Başkan Sökmen: “Ben bu otogarın 50 yıllık esnafıyım. Daha öncesinde hiç birliktelik sağlanamamıştı. Birlikten kuvvet doğar diyerek 12 arkadaşımızla birlikte elimizi taşın altına koyarak bölgede ilk ve tek olan kooperatifi kurmaya karar verdik. Kahramanmaraş Terminal hizmetleri ve yolcu taşımacılığı Kooperatifini kurduk. Şuan Terminal hizmetleri ve yolcu taşımacılığı Kooperatifi olarak bölgede ilk ve tekiz. Bu durumdan  otogar esnafı, emniyetimiz, belediyemiz, yolcularımız ve vatandaşlarımız memnun. Kooperatif olarak bölgede ilki biz yaptık. İnşallah üyelerimizle birlikte el ele vererek daha güzel çalışmalar yaparak vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışacağız. Bu vesileyle terminalimizin açılışına katılan, katılımlarıyla bizleri onura eden bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ederim” dedi.

Terminal Hizmetleri ve Yolcu Taşımacılığı Kooperatif Başkan Yardımcısı Yaşar Karagöl, konuşmasında şöyle ifade etti: “Başkan Hayrettin Güngör’e ne kadar teşekkür etsek azdır. İçinden geçtiğimiz pandemi sürecinde biz esnafların hep yanında olduğu bir gerçek. Dolayısıyla o zor günleri hep birlikte yaşadık. Bizlere o gün olduğu gibi bugünde çok büyük destek sağladı. Bunu asla inkar edemeyiz. Tüm dünyanın zarar gördüğü ekonomi dalgası dünya da ve ülkemizde halen sürmekte olup ve Kooperatif olarak devletimize ve milletimize bir nebze destek olmak adına elimizden gelen çaba ve gayreti yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz pandemi sürecinde içinde bulunduğumuz ekonomi krizinden yaşanan maddi sıkıntılardan esnafımızın en az şekilde etkilenmesini sağlamaya çalışıp gayret ediyoruz. Kahramanmaraş otogarımız Türkiye’nin bir incisi haline geldi. Kendisi de sağ olsun Kooperatifin ve dolayısıyla esnaflarımızın arkasında durduğunu ve duracağını her zaman ifade etti. Terminalimizin bugün açılışını gerçekleştirdik. Zor günler geçirdiysek beklediğimize değdi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. 

“BÖLGENİN YILDIZI ÖRNEK OTOGAR”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e esnaflar adına teşekkür eden Terminal Hizmetleri ve Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi Başkan Yardımcısı Muzaffer Gözel, şunları söyledi: “Eski otogarımız çok kötüydü. Şimdiki otogar çok güzel oldu. Değişiklik olunca huzurlu bir ortam oldu. Kahramanmaraş’a yapılan ve faaliyete geçen bölgenin yıldızı örnek otogar haline getirildi. Dinlenme tesisi, lokantası ve sosyal alanları ile bölgeye örnek olacak şekilde bir otogar yapılmasında büyük emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ayrıca otogarda bugüne kadar yaşanan simsar olayı kaldırıldı. Yolculara ve burada bulunan esnaflarımıza, vatandaşlara daha sessiz ve huzurlu bir ortam sunuldu. Artan maliyetlerden dolayı bu aralar otobüs fiyatlarında da artış yaşandı. Fakat inşallah yakıt maliyetlerinin azalması durumunda bizler de fiyatları eski fiyatlara çekmeye hazırız. Yeter ki, hem esnafımız hem vatandaşlarımız rahat olsun. İnşallah sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde de bu sıkıntılar çözülecektir. Otogar binamız için de tekrar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263