Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Bursa'da Orhangazi ve Yıldırım’da gönüller bir oldu

Ramazan ayının manevi iklimini Bursa’nın geneline yayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, eş zamanlı olarak Orhangazi ve Yıldırım ilçesinde de vatandaşları iftar sofralarında buluşturdu.BURSA (İGFA) - Orhangazi Belediye Binası önünde kurulan iftar sofrasına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve 2500’ü aşkın vatandaş katıldı. İftar öncesi, Meddah ve Karagöz gölge oyunu gösterisi, çocuklara keyifli anlar yaşatırken, ezan öncesi Kur’an-ı Kerim okundu. Akşam ezanıyla birlikte vatandaşlar aynı anda oruçlarını açtı.

İftar sonrası konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm ilçelerde olduğu gibi Orhangazi’yi de geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için gayretle çalıştıklarını söyledi. Mahallelerdeki sorunları da masaya yatırdıklarını belirten Başkan Aktaş, “Orhangazi için belediye başkanımızla, meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla gayretle koşturuyoruz. Muhtarlarımızla bir araya geldik, tek tek mahallelerimizin sorunlarını masaya yatırdık.  Kültür merkezimizin açılışını yapacağız.  Diğer eksikliklerimizi de gidereceğiz ve Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece halledemeyeceğimiz hiçbir şey yok” dedi.

Pandemi süreci ve enerji fiyatlarındaki artışın dünya ekonomisinde yaralar açtığını da vurgulayan Başkan Aktaş, COVID-19 süreci, enerji ve ulaşımdaki eksiklikler, akaryakıt maliyetlerinin artması ekonomide ciddi sıkıntılar ortaya çıkardığını söyledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın da Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarına vurgu yaparak, “Bize böyle bir ortamda birlikte iftar yapma imkanı sağladıkları için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Allah bizlere hep böyle güzel ortamlarda bir arada olmayı nasip etsin” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263