banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Bursa Yıldırım'da son program Erzincanlı'dan

Bursa'da Yıldırım Belediyesi, Ramazan ayının son programını Dursun Ali Erzincanlı’ın katılımıyla final yaptı.BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiirlerle ve naatlarla izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Programa yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostları, zaman zaman okunan şiirlere eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Dursun Ali Erzincanlı ile Şiir ve Söyleşi’ programı katılımcılardan tam not aldı.

Kültür, sanat ve medeniyet kenti Yıldırım’ı her geçen gün yaptıkları çalışmalarla ileriye taşımaya gayret ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Ramazan ayı boyunca birbirinden usta isimleri Yıldırım’da ağırladıklarını belirterek, "Yıldırım Belediyesi olarak bu kutsal ayda manevi duygularımızı üst seviyelere çıkaracak etkinliklerimizle, toplumsal birlikteliğe katkı sağlamaya çalıştık. Yaptığımız tüm bu çalışmalarla bir kültür ayı olarak Ramazan ayından istifade ettik. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Erzincanlı, Ramazan ayının son programında Yıldırımlılarla buluştuğu için büyük mutluluk duyduğunu ifade edip kendilerini Yıldırım’da misafir eden Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

Program sonunda Başkan Yılmaz, sevilen sanatçıya teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263