Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

DEK&S projesi görkemli lansman ile tanıtıldı

Dinle, Eğlen, Konuş ve Sahne açılımı ile DEK&S'in proje sahibi Serap Turgut, yine kendine hayran bırakacak bir
sahne programı ile farkındalık yaratmaya hazırlanıyor. DEK&S projesi, görkemli lansman ile tanıtıldı.BALIKESİR (İGFA) - DEK&S lansmanında heyecanına ortak olan dostlarıyla bir araya gelen Serap Turgut, aslında medyada hayatı yazan kadın diye anılıp, tanınan  başarılı çalışmalarıyla  bir kez daha takdir topladı.

Serap Turgut, kendi hayat hikayesini de konu alacak tanıtım çekimlerine başladığını ve kısa zamanda tüm medya da yayınlanacağını ifade etti.

Birbirinden değerli iş, sanat, eğitim, basın, cemiyet ve hukukçuların katılımlarıyla DEK&S lansmanına ev sahipliği yapan Özsüt Sinpaş Altın Oran da bir araya geldiler. Özel davetlilerin katıldığı lansmanda DEK&S projesinin sahibi Terapist & Yazar/Gazeteci Serap Turgut basına yaptığı açıklamada, “Dahi değilim ama hayallerimi gerçekleştirecek kadar azimliyim. Dinle Eğlen, Konuş ve Sahne açılımı ile DEK&S biliyorum ki, bir sahne programı olarak gençlerimize , monotonluktan sıkılmış, yeni heyecanlar arayan herkese hitap edebilecek bir gösteri olacak. Lansmanda emeği geçen herkese, katılım sağlayan, cemiyet hayatından tutun da iş, sanat, hukuk olmak üzere özellikle sponsorları olan Özsüt Sinpaş Altın Oran-Morpho Organizasyon-Haberasi'ye teşekkür ediyorum” dedi.

Serap Turgut, gecenin sonunda dostlarıyla pasta keserek DEK&S'in doğuşunu kutladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263