Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Edirne Keşan'da teravih sonrası tatlı ikramı

Keşan Belediyesi, Ramazan Ayı’nda teravih namazı sonrası her akşam bir camide Gönül Çeşmesi Mobil hizmet aracıyla tatlı ikramında bulunarak, Ramazan Ayı’nın güzel geleneklerini hoş sohbetler eşliğinde gelecek nesillere aktarıyor.Erdoğan DEMİR/ Keşan Postası/ EDİRNE İGFA- Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde yürütülen organizasyonlarla her akşam ilçenin farklı bir camisinde teravih namazı sonrası cami cemaati ile aynı bölgede yer alan kahvehanelerde tatlı ikramında bulunarak eski Ramazan Ayı geleneklerini yaşatıyor.

Teravih sonrası tatlı ikramının on bir ayın sultanı Ramazan’ın eski günlerini hatırlatan anlamlı bir gelenek olduğunu belirten Helvacıoğlu, “Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz iftarlarımız ve tatlı ikramı etkinliklerimizle hemşehrilerimize Ramazan'ın manevi iklimini Keşan’ımızda dolu dolu yaşatmak istiyoruz. Kalpten kalbe gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Hayır duaları ve gönülden muhabbetlerini bizimle paylaşan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ramazan Ayı’nın; iyilik, yardımlaşma ve bereket ayı olduğunu kaydeden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “Ramazan Ayı’yla birlikte; sabrın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşıyoruz. Bu güzel Ramazan akşamlarında her akşam farklı bir camimizde Cumhur İttifakı olarak kıymetli hemşehrilerimize tatlı ikramında bulunup, samimi sohbetler gerçekleştiriyoruz. Ziyaretlerimizde hem vatandaşlarımızla kucaklaşıyor hem de mahallemizin sorunları ve mahallelilerimizin istek ve beklentileriyle ilgili konularda istişare etmiş oluyoruz. Hizmet enerjimize güç katan bu sohbetlerimiz, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilme adına ufkumuzu da genişletiyor.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263