Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki tutuklama Novartis Onkoloji Türkiye tarihi çarşılar

Edirne Müftüsü makamında terlikle çalışıyor

Edirne İl Müftülüğü resmi Facebook hesabından 30 nisan 2022 tarihinde yapılan paylaşımda, İl Müftüsü Alettin Bozkurt’un; Diyarbakır Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne öğretim görevlisi olarak tayin olan vaiz Adem Demir’e teşekkür belgesini makamında ayağına giydiği terliklerle verdiği görüldü. Paylaşımdan makamında terlikle çalıştığı görülen İl Müftüsü Alettin Bozkurt, bu devlet adamlığına yakışmayan tavır ve davranışıyla Müftülük çalışanlarının da tepkisini çekti.Erdoğan DEMİR/ KEŞAN POSTASI/ EDİRNE İGFA-  Edirne İl Müftülüğü resmi Facebook hesabından  30 nisan 2022 tarihinde yapılan paylaşımda, İl Müftüsü Alettin Bozkurt’un; Diyarbakır Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne öğretim görevlisi olarak tayin olan vaiz Adem Demir’e teşekkür belgesini makamında ayağına giydiği terliklerle verdiği görüldü.

Paylaşımdan makamında terlikle çalıştığı görülen Müftü Alettin Bozkurt, bu devlet adamlığına yakışmayan tavır ve davranışıyla Müftülük çalışanlarınında tepkisini çekti.

Edirne İl Müftülüğü resmi Facebook hesabından  30 nisan 2022 tarihinde yapılan paylaşımda şöyle dendi:  “Yaklaşık bir yıldır İlimizde vaizlik görevi yapan Sayın Adem DEMİR Hocamız Diyarbakır Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne öğretim görevlisi olarak naklen tayin olmuştur. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı İl Müftümüz Sayın Alettin BOZKURT teşekkür belgesi takdim etmiştir. Hocamıza bundan sonra ki hayatında başarılar dileriz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263