banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Gölcük'te Ramazan öncesi ibadete açılacak

Yaklaşık iki yıl önce temeli atılan ve tamamlanma aşamasına gelen Gölcük Panayır Camii, Ramazan ayı öncesi ibadete açılmaya hazırlanıyor.KOCAELİ (İGFA) - Gölcük’te 21 Haziran 2021 tarihinde hafriyat çalışmaları başlayan ve 6 Haziran 2021 tarihinde de temeli atılan Panayır Camisi inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Caminin; halılarının serilmesi, avizenin takılması ile Ramazan ayı öncesi tamamlanarak ibadete açılması hedefleniyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, temelini attığı camiye giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

SEZER’DEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Panayır Camii inşasının bitmek üzere olduğunu söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Temelini attığımız Panayır Camisi inşaatımız Allah’ın izni ve inayetiyle tamamlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a, Panayır Camisi’nin projesini çizen Gölcük Belediyesi Meclis üyem Sayın Sedat Kul’a, Panayır Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Sayın İhsan Özer'e, Panayır Mahallesi Muhtarımız Sayın Kadir Atasoy'a ve hayırsever hemşehrilerime yardım ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Panayır Camisi mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263