Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Kayseri'de geleceğe yatırım yapılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı’da Mustafa Koyuncu Fen Lisesi ve Şehit Mustafa Aydın Yatılı Bölge Okulu içerisine Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan 2 ayrı halı sahanın açılış programına katıldı. Büyükkılıç, hiçbir ilçeyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, daha iyi noktaya getirme yönünde gayret gösterdiklerini söyledi. Mehmet UZEL/ KAYSERİ İGFA- Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yahyalı’da vatandaşların talep ettiği mahallelerde yapımı tamamlanan halı sahaların açılış programına katıldı.

Mustafa Koyuncu Fen Lisesi’ne yaptırılan Halı Saha Açılış Programı’nda konuşan Başkan Büyükkılıç Yahyalı denilince koşa koşa geldiklerini belirterek, “Sağlık altyapısıyla, eğitim altyapısıyla Yahyalı’mız çok şükür iyi bir noktada. Bunu sağlarken de hayırseverleriyle işbirliğinin en güzel örneklerinden birini sergiliyoruz. Kamu kurum kuruluşlarıyla yerel yönetimlerin en güzel birlikteliğinin örneklerini sergiliyoruz. Yahyalı’mızın değerli belediye başkanı maşallah tuttuğunu koparan, uyumlu, çalışkan, gayretli, tevazu içerisinde, bizlerle de dayanışmak suretiyle ne bulursa ilçesine aktarıyor. Bu şehrimize, bu ilçemize yatırıma vesile oluyor” diye konuştu.

Gençleri çok önemsediklerini vurgulayan Büyükkılıç, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle devletimizi ayakta tutmak, ancak insanımızı yaşatmakla, ona önem vermekle değer vermekle olur. Ay yıldızlı Türk bayrağına bağlı, vatanına bağlı, milletine, dinine, ailesine, şehrine bağlı böyle pırıl pırıl yavrularımızın olduğu bir ortamda bizler de üzerimize düşeni yapma yönünde irade gösteriyorsak bir bakıma görevimizi yapıyoruz. Allah bizlere lütfetmiş, nasip etmiş, hizmet fırsatını vermiş. Şehrimizin insanları seçmiş, ‘bize hizmet edin’ demiş. İnsanların hayırlısı hizmetkâr olandır. Birbirimizi seveceğiz, birbirimize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

"SİZLER İNŞALLAH TEKNOFEST GENÇLİĞİ OLACAKSINIZ”

Başkan Büyükkılıç, gençleri ‘olmazsa olmaz’ olarak gördüklerinin altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Onlara değer vermemiz lazım. Onlar inanın bizim bildiklerimizden çok daha fazlasını biliyorlar. Elbette dijitalize bir çağdayız. İnşallah gençlerimizi teknofest gençliği olarak görmek istiyoruz. Sizler inşallah teknofest gençliği olacaksınız. Sizler başarılı olacaksınız ki bizler Yahyalı’mızdan şu nitelikteki öğrenciler şuraları kazanmış diye göğsümüzü gere gere buradan paylaşacağız. Bunlar hizmet olarak elbette ki sizlere sunulması gereken hizmetler. O açıdan inşallah sizlere layık olma yönünde gayret gösteriyoruz. Kayseri genelinde 16 ilçemizi bağrımıza basıyor, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, her birini daha iyi noktaya getirme yönünde de gayret gösteriyoruz. Elbette bu çalışmaları yaparken 16 ilçe belediye başkanımızla ağabey, kardeş diyaloğu içerisinde bizlerle el ele veriyor, gönül gönüle veriyor. Bizler kazanıyoruz, sizler kazanıyorsunuz, elhamdülillah diyoruz. Yahyalı’mıza gerçekten müthiş bir hastane yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın bakanımıza, emeği geçen dostlarımızın hepsine ayrı ayrı ben teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263