Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi çelenk Özümüzden Günümüze Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ruhsatsız silah

KMESOB Başkanı Kuybu’dan bayram öncesi esnaf ziyareti

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu, Ramazan Bayramı öncesi kapalı çarşı esnafını ziyaret etti.Tural Şahbazlı/ Kahramanmaraş İGFA - Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Muhlis Akkurt, Kahramanmaraş  Hazır Ayakkabıcılar ve Saraciler Odası Başkanı Cafer Tepe, Kahramanmaraş Attarlar Esnaf Odası Başkanı Cuma Güler ve Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Vekili Selim Şahin ile birlikte Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret eden Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Kuybu ziyareti sırasında esnafların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ziyaret sonrasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Kuybu: “Bugün esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Oda Başkanlığımızın her döneminde esnafımızın yanında olmaya gayret ettik. Kahramanmaraş’ın her esnafı, birer sanatkardır” dedi.

Başkan Kuybu ayrıca Mayıs ayında yapılacak olan Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçiminin 17 yıldır vermiş oldukları emeğin tasdiki olacağını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263