Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Kocaeli Büyükşehir geleneği bozmadı

Başkan Büyükakın’ın talimatıyla Büyükşehir ile iş yapan esnaf, tüccar ve firmalara Ramazan Bayramı öncesinde 150 milyon TL ödeme yapıldı. KOCAELİ İGFA- Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ramazan Bayramı öncesinde kent esnafını sevindirdi. Geleneği bozmayan Başkan Büyükakın, bayram öncesinde Büyükşehir Belediyesi’nden alacağı olan kent esnafına 150 milyon TL ödeme yapılması talimatını verdi. Böylece Ramazan Bayramı öncesinde kent esnafının yüzü güldü, piyasaya canlılık geldi.

Kocaeli’de artık geleneksel hale gelen bayram öncesi ödemeleri devam ediyor.  Başkan Büyükakın, Büyükşehir’e iş yapan esnaf, tüccar ve firmaların bayram öncesinde hesaplarına alacakları olan 150 milyon TL’nin yatırılması talimatını verdi.  “Kent halkımızı, esnafımızı asla yalnız bırakmayacağız” diyen Başkan Büyükakın’ın talimatıyla Büyükşehir, bayram öncesinde esnafa ve kente can suyu verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263