Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri ayvalık 29 göçmen yutma bozuklukları engeliler

Kocaeli Dilovası parkları ile güzelleşecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası ilçesinde vatandaşların çocukları ile huzur içinde zaman geçirebileceği yeşil alan ve parkların sayısını artırıyor.KOCAELİ (İGFA) - Ulaşımdan çevreye, spordan altyapıya kadar birçok alanda milyonlarca liralık yatırımı hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, devam eden ve planlama aşamasında olan pek çok projeyi daha Kocaelililerin hizmetine sunmak için var gücüyle çalışıyor.

Bu kapsamda pandemiden dolayı uzun bir süre parklara hasret kalan çocuklara yeni oyun alanları kazandıran Büyükşehir, bir yandan da geçmiş yıllarda yapılan ancak zaman içerisinde yoğun kullanım sonucu bakım gereken parkları ise yeniden revize ederek daha donanımlı hale getiriyor.

Bu bağlamda Büyükşehir, Dilovası ilçesine Eynerce Kavşağı Parkı ve köprü manzaralı Seyir Terası ile var olan Adnan Kahveci Parkı’nı sil baştan yenileyip Dilovalıların hizmetine sunacak.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezine çok yakın bir noktada olması sebebiyle Dilovalıların buluşma noktası olan Adnan Kahveci Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Orhangazi Mahallesi’nde toplam 2 bin 550 metrekarelik alanda her şeyiyle yeniden dizayn edilen parkta sert zeminlerin altında yer alacak hasır çelikli beton dökme işlemi ile çevre duvarının klinker tuğlayla yapılan harpuştaları tamamlandı. Ekipler daha önce de 260 m3 taş duvar örmüş, ayrıca 100 metretül taş duvar da inşa etmişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263