Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık ayvalık 29 göçmen Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler

 MASKİ’nin sürücü ve operatörleri hizmet içi eğitimde

MASKİ Genel Müdürlüğü, kaliteli ve daha hızlı hizmet üretmek adına personeline yönelik kurum içi eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Kırkağaç ilçesinde sürücü ve iş makinesi operatörlerine eğitim verildi.MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürütülen çalışmalarda daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek adına çalışanlarına eğitim vermeye devam ediyor.

Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından Kanalizasyon Daire Başkanlığından üst yapı bakım onarım ustası ve İçme Suyu Daire Başkanlığından bir adet operatör ile Kırkağaç ilçesinde görev yapan personellerine “Kullanıcı Seviyesi Bakım Eğitimi” verdi.

Eğitim kapsamında iş makinelerini kullanıcılarına ve araç sürücülerine yönelik verilen eğitimlerin verimli geçtiğini ifade eden MASKİ Genel Müdür yardımcısı Erman Aydınyer, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak personelimizin çalıştıkları iş dallarında daha bilgili olmalarını sağlamak adına kurum içi eğitimlerimize devam ediyoruz. İş makinelerinin operatör ile araç sürücülerine yönelik verdiğimiz bu eğitimle sahadaki çalışmalar daha hızlı ve daha kaliteli olacak” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263