Öne Çıkanlar Bursa Tekirdağ Balıkesir Bilecik Kocaeli

Pazaryeri Belediyesi ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yanında

Bilecik’in Pazaryeri Belediyesi bünyesindeki aşevi ihtiyaç sahipleri vatandaşların ramazan ayında da iftar sofraları için sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor.Pazaryeri Gündem / BİLECİK İGFA) Pazaryeri ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelerin yemek ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden Pazaryeri Belediyesi Aşevinde hazırlanan yemekler ailelere ulaşıyor.

Aşevi personelin hazırladığı yemekleri Belediye ekipleri ile birlikte dağıtımını yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ve ekiplerle birlikte ailelere konuk oluyor.Ziyaret edilen ailelerin temizlik işlerinde üstlenen Pazaryeri Belediyesi ekipleri ihtiyaç duyulan ailelerin ev temizliğini de yapıyor.

Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Pazaryeri Belediyesi olarak sosyal yardımlar konusunda üzerine düşeni titizlikle yerine getirerek ihtiyaç sahibi ailelerin ramazan ayında da yanında olmaya devam ediyor. Belediyemiz bünyesindeki Aşevimizde personellerimizce hazırlanan sıcak yemekleri her gün ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. Aşevimize katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263