banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Sakarya'da bayram namazı Demokrasi Meydanı’nda kılınacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi bayram geleneğini sürdürüyor. Ramazan Bayramı namazının 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kılınması için hazırlıklar başladı. Başkan Ekrem Yüce, namazı birlikte eda edecek olan yüzlerce vatandaşla burada bayramlaşacak.SAKARYA İGFA- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram geleneğini sürdürecek. Vatandaşların bayramı yan yana, en uygun ortamda geçirebilmesi için tüm birimleriyle görev başında olacak olan Büyükşehir, bayram namazı için hazırlıklara başladı. Son yıllarda olduğu gibi meydanda namaz geleneği devam edecek. Meydan, Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Valiliği ve İl Müftülüğü’nün çalışmasıyla namaz için hazırlanacak. Vatandaşlar bayramın sabahında meydanda buluşacak. Başkan Ekrem Yüce’nin de katılımıyla 6.29’da kılınacak olan bayram namazı sonrası bayramlaşma yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Rahmetiyle, bereketiyle, huzuruyla bir Ramazan’ın daha sonuna geldik. Sofralarımızı paylaştık, ekmeğimizi bölüştük. Birdik, beraberdik ve doyumsuz bir Ramazan’ı eda ettik. Büyük bir mutlulukla ulaştığımız bayramın sabahında namazı birlikte eda etmek için tüm hemşerilerimizi Demokrasi Meydanı’na bekliyoruz” denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263