Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Şampiyon Manisa turunda taraftarıyla buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi’ne (BSL) yükselmesinin ardından üstü açık otobüsle şehir turu atarak taraftarlarıyla buluştu. Manisalılar şampiyon takımı bağrına bastı.MANİSA İGFA- Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) şampiyon olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, süper lige yükselme coşkusunu attığı şehir turu ile birlikte vatandaşlarla bir arada yaşadı. Şehir turunda Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökmen Aytaç, Özcan Nalbantlar, Engin Altun, teknik ve idari ekip ile oyuncular yer aldı. Manisa merkezde atılan şehir turunda Manisalılar şampiyon Dev Adamları bağrına bastı.

Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, çok önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, “Aldığımız başarılı sonuçlarda taraftarlarımızın, Manisalı hemşehrilerimizin de destekleri çok fazla. Bu şehre hakettiği şampiyonluğu yaşattığımız için çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Süper Lig’de de başarılı sonuçlara ulaşacağımız inancını taşıyoruz. Önümüzdeki sezon Süper Lig’de hemşehrilerimizin desteğiyle yeni bir başarı hikayesine imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263