Çin de yayılan Korona virüsü zalim Pekin Hükümetinin Uygur Türklerine yaptıklarından dolayı DEĞİL İnsanların özgür iradeleriyle işledikleri virüslü habis hayvanların yenmesi sebebiyle bulaşıcı bir hastalığa dönüşmüştür.

Bizler aksini söylersek ALLAHA İFTİRA ETMİŞ oluruz.

Yüce Allah hiçbir kimseyi bir başkasının günahından dolayı cezalandırmaz.

Zalim Pekin hükümeti yüzünden Çin halkını cezalandırmaz.

Yine son zamanlarda gerek Ülkemizde gerek dünyanın değişik yerlerinde çok sayıda depremler meydana gelmektedir.

Deprem ve musibetler günah işlendiği için oluyor gibi çok ciddi ve mesnetsiz bir iftirayı yaratıcımıza atıyoruz.

Çünkü günah işleme insan var olduğundan beri var ve zamansal olarak artmıyor, bazen bazı mekanlar da artıyor bazı mekanlarda azalıyor. Bir başka zaman başka mekanlar da azalıyor bazı mekanlarda artıyor. Yani deprem dediğimiz olgu insan yokken de olan ve olmaya devam eden milyonlarca yıllık bir tabii bir olaydır.

Yerkabuğu içindeki kırılmalar nedeniyle ani olarak ortaya çıkan titreşimlerin dalgalar halinde yayılarak geçtikleri ortamları ve yer yüzeyini sarsma olayına "DEPREM" denir. Deprem, bir doğa olayıdır. Yoksa günah işlendiği için olmuyor. Dünya kumar merkezi Las Vegas'ta hiç deprem olmaz bu Las Vegas halkının müttaki olduklarından değil Fay hattı üzerinde olmamasındandır.

Bizler daha fazla kazanma hırsıyla yapı denetimleri gözardı edilerek binalar inşa edilmekte depreme karşı hazırlık yapmamakta ve sonuç olarak ölümler artmaktadır.

Allah’ın yasaları ayrım yapmadan işler.

O yasalara direnmek yerine o yasalarla uyumlu hareket etmek gerekir. Deprem de yıkılmayacak sağlam binalar yapmamız gerekir.

Akıl- tabiat ve vahiy aynı ilahi irade tarafından var edilmiştir.

Dolayısıyla çelişik olmalarının mümkün olmadığı bilinmelidir.

Cahilliklerini- yetersizliklerini- tamamlarını ve sahteciliklerini örtbas edip sorumluluktan kaçmaya hiç kimsenin hakkı yoktur.

Esen ve bilinçli kalın.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263