Öne Çıkanlar Tekirdağ Balıkesir Bilecik Sakarya operasyon

Muğla Mermerciler Derneğinden SAĞLIK Sektörüne Büyük Destek

Düzenlenen törene Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan, Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Gülçek, İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer ve Başhekim Op. Dr. Şadi Ballı katıldı.

Törende İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, “Muğla Mermerciler Derneğine yaptığı katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Mermerciler Derneği bizim arkamızdaki en büyük güçtür. Ne zaman başımız sıkışsa kendilerinden yardım istiyoruz. Onlar da her türlü yardımı esirgemiyorlar. Bundan dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan da, “İlimiz Menteşe Devlet Hastanesinin Fizik, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin hizmete girmesinden dolayı çok mutluyuz. Sağlık hepimiz için çok önemlidir. Sonuçta sektörümüzde çalışanlar ve halkımız için ihtiyaç olan bu birimin açılması çok önemliydi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. İskender Gencer, Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan’a teşekkür belgesi takdim etti. Törenden sonra davetliler hizmete giren Fizik, Tedavi ve Rehabilitasyon merkezini gezerek Başhekim Opr. Dr. Şadi Ballı’ dan alet ve makineler hakkında bilgiler aldı. Daha sonra tatlı ve içecek ikramı yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263