banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikildi

 Yalova’da Osmangazi Köprüsü otoyol girişindeki alana "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Şehitleri" adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Valilik tarafından Altınova ilçesindeki Osmangazi Köprüsü girişi otoyol kenarında 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanların anısına oluşturulan ve daha önceden ağaçlandırılan hatıra ormanına sembolik fidan dikimi gerçekleştirildi.

Hatıra ormanı için fidan dikim törenine Vali Tuğba Yılmaz, Altınova Kaymakamı Zafer Engin, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Jandarma İl Alay Komutanı Albay Ali Gemalmaz, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ile kamu kurumu müdürleri katıldı.

Vali Tuğba Yılmaz ve beraberindekiler daha önceden Orman İşletme Müdürlüğü tarafından ağaç dikim mevsiminde ağaçlandırılan alana sembolik olarak fidan dikti. Fidan dikiminin ardından şehitlere dualar edildi.

Burada konuşan Yılmaz, "15 Temmuz demokrasi şehitlerimizin unutulmaması adına hatıra ormanı oluşturduk. Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz." dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263