banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Karamürsel'de yüzme havuzuna yeni çevre

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu yanındaki alanda başlattığı çevre düzenlemesini tüm hızıyla sürdürüyor.KOCAELİ (İGFA) - Karamürsel Yüzme Havuzunun yanında bulunan alanda Büyükşehir tarafından yapılan çevre düzenlemesi hızla ilerliyor. Yüzme Havuzunun çehresini değiştirecek çevre düzenlemesi kapsamında Kocaeli’nin ilk sentetik buz pisti de şekillenmeye başladı.

SENTETİK BUZ PİSTİ

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca yapılacak sentetik buz pisti, 375 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Her türlü iklim koşullarında kullanılmak üzere tasarlanan sentetik buz pisti, özel bir polimer bileşeninden imal ediliyor. Enerji maliyeti olmayan, düz beton vb. yerlere kurulabilen sentetik buz pisti panelleri puzzle sistemi ile kuruluyor. Birbirine kenetlenme yöntemiyle montajı yapılan sistem üzerinde herhangi bir soğutma grubuna ihtiyaç duyulmuyor. Sentetik buz pistinde paten yapmak için daha az çaba harcanıyor.

Öte yandan Karamürsel Kayacık Mahallesinde yer alan Yüzme Havuzunun çevre düzenlemesinde Karamürselliler için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. 10 bin 417 metrekaresi yeşil alan olarak planlanan çevre düzenlemesi toplamda 17 bin 690 metrekarelik alana yayılıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263