banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

DİMDER’in Yeni Başkanı Necdet Özer oldu.

Didim İnşaat Müteahhitleri Derneği (Dimder) 12/09/2022 tarihinde yaptığı genel kurulla yeni başkanını seçti. Didim’de pandemi sürecinin ardından yaralarını sarmaya çalışan inşaat sektörünün ihtiyaç ve beklentilerinin arttığı bir dönemde Didim İnşaat Müteahhitleri Derneği (DİMDER) yaptığı  genel kurulda yeni başkanını ve yönetimini belirledi. 

Didim İnşaat Müteahitleri Derneği (DİMDER) Genel Kurulunun oybirliğiyle başkan seçilen Necdet Özer açıklamasında:  “Bu görevi şahsıma layık gören üye arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Üstlendiğim sorumluluğun farkındayım. Sektörümüzün sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Sektörün kötü gidişatını engelleyecek, satış oranlarını arttıracak ve sektör temsilcilerini rahatlatacak çözümler oluşturmayı hedefliyoruz” dedi. 

DİMDER Başkanı Necdet Özer: “İyi bir ekiple ve dayanışmayla çok hızlı bir başlangıç yapacağız. İlk hedefimiz sektörde birlik ve beraberliği sağlamaktır. Çünkü biz inanıyoruz ki ilişkilerimizi güçlendirerek  hem daha kaliteli hizmet sunabilir hem de yatırımcılar için daha güvenilir ve uygun işler yapabiliriz.” şeklinde sözlerine devam etti. 

Turizm yatırımcılarının beklentilerini sektörümüzün hedefleriyle birleştiren hamlelerle çok başarılı işler çıkaracağımızdan hiç şüphem yoktur. Didim’in doğal güzelliğini güçlü yapımızla harmanlayarak Didim’i Turizmin başkenti yapmak konusunda iddialıyız. Yönetime seçilen arkadaşlarımla birlikte sürpriz proje lansmanı hazırlıklarımız devam ediyor. Yatırımcılara,Turizmcilere ve Tüm Gayrimenkul sektörüne çok faydalı olacağına şüphesiz inandığımız Didim İnşaat Müteahhitleri Derneği (DİMDER) imzalı projelerle çok yakında karşınızda olacağız”dedi.

Anahtar Kelimeler:
Necdet özer

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263