banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Ekrem Demir: Özkan Yalancı olarak Anılacak

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın, İYİ Parti ile ilgili yaptığı “İYİ Parti FETÖ'nün kurduğu bir partidir" açıklamasının hakaret, iftira, ayrımcılık ve halkı kin ve düşmanlığa sevk içeren açıklamalar olduğu iddiasıyla İYİ Partililer suç duyurusu dilekçelerini Edirne Adliyesi’ne bıraktı. Edirne İl Başkanı Ekrem Demir, "Özkan, görüldüğü her yerde yalancı olarak anılacak" dedi.

Ekrem Demir basın açıklamasında şunları söyledi: “İYİ Parti hiç bir kişi veya zümrenin himayesinde kurulmuş bir siyasi parti değildir. İYİ Parti’nin demokrasi ve hukuk mücadelesini engellemek için kurulan her türlü tuzak ve oyunları Genel Başkanımız Meral Akşener'in devlet aklı, feraseti ve tecrübesi ile bozarak bu günlere geldik. Türk milletinin umudu haline gelen İYİ Parti’nin hiçbir mensubu bugüne kadar FETÖ ilgili herhangi bir olumlu cümle kurmadı. Her parti mensubumuz, her platformda söz konusu örgütün silahlı bir terör örgütü olduğunu dile getirdi ve önce siyasi daha sonra siyasi ve iktisadi ayağının araştırılması için Yüce Meclis’e önerge vermiş bir partidir.

Bütün bunlar ortada dururken, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan bir televizyon kanalında "İYİ Parti FETÖ'nün kurduğu bir partidir" diyerek İYİ Partiye yönelik ağır hakaret ve iftira suçu işlemiştir.

Bizler de Cahit Özkan’ın bu aymazlığı karşısında sessiz kalmadık ve bugün Siyaset Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Sayın Mehmet Akalın,Edirne Milletvekilimiz ve GİK Üyemiz Sayın Orhan Çakırlar ,İl Divan Kurulu Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyemiz ve Teşkilat mensuplarımızla , ilçe teşkilat mensuplarımız ise ilçe adliyelerine giderek hep birlikte suç duyurusunda bulunduk.

Ömrü, meslek ve siyasi hayatını FETÖ’ye entegre olarak geçmiş; İYİ Parti’ye yönelik iftiraları için er yada geç hukuk önünde hesap verecektir. Yok artık öyle çamur at izi kalsın misali PR çalışması. Bunu yapmaya çalışanlara da misli ile cevap vereceğimizi de bilinmesini istiyorum. FETÖ ile işbirliği yapıp her türlü haltı yiyenler sonra çıkıp pişkin pişkin fetöcülükle başkalarını suçlayacak, yok öyle yağma!

İYİ Parti’nin, Türkiye’yi içine düşürüldüğü kötü durumdan kurtarmak ve geleceğimiz olan çocuklarımıza iyi bir istikbal hazırlamak için verdiği mücadeleyi; atılan bu tür iftiralarla engelleyemeyecekler. Ergenekon, Balyoz, Askeri Casusluk gibi davalarda yüzlerce milliyetçi vatansever Türk subayı TSK’den uzaklaştırılmış, boşalan kadrolar fetöcü subaylarla doldurulmuş ve bunun sonucunda her kurumda olduğu gibi TSK'da darbe yapacak kadar güçlenmesine imkan sağlanmıştır. Ancak herkes bilmelidir ki 15 Temmuz 2016 tarihinde, aziz milletimizin başına bomba yağdıran alçak terör örgütü FETÖ ile irtibatlı ve iltisaklı olan siyasilerin İYİ Parti’nin iktidarında mutlaka ortaya çıkarılacak ve hukuk önünde hesap verecektir. Görüyoruz ki o gün yaklaştıkça korkudan afakanların bastığı FETÖ artıkları iftiralarda sınır tanımıyor. Ama ne yaparsalar yapsınlar korkunun ecele faydası yoktur. İYİ Parti Türk milletinin, umudu olmaya devam edecektir. Bundan sonra sayın Özkan her görüldüğü yerde yalancı olarak anılacaktır."

Anahtar Kelimeler:
Ekrem Demir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263