banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Atilla Zorlu, yılın belediye başkanı seçildi.

Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği ve tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile projeleriyle birlikte Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi.Kayseri’de düzenlenen ödül törenine Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu adına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kaplan’a plaketi takdim edildi.

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu'ya Kent Başkan Dergisi Ödülü

Türkiye belediyeciliğinin zirvesi Kayseri’de yükseldi. www.kentvebaskanodulleri.com’da tüm Türkiye belediyelerinin, projeleriyle oylanmasının ardından ödüller Kayseri’de sahiplerini buldu.

Kent & Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği, tüm Türkiye’yi kapsayan online anketi ile Türkiye’nin başarılı büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları belirlendi. Ödül almaya hak kazanan belediye başkanları ile Türk Belediyeciliğinin ve yerel yönetimlerin gelişimi, güçlendirilmesi için çalışan birbirinden önemli ve seçkin isimleri 19 Ağustos’ta Kayseri’de, Ommer Otel’de Kent & Başkan 2022 Ödül Töreni’nde bir aradaydı.

Türkiye genelinde birçok kategoride online olarak yarışılan 960 projenin içerisinden Belediye Başkanı Atilla Zorlu ‘’Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi’’ projesi ile ödüle layık görüldü.

www.kentvebaskanodulleri.com’da tüm Türkiye belediyelerinin, projeleriyle oylanmasının ardından Kayseri’de düzenlenen ödül törenine Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu adına katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Kaplan’a plaketi takdim edildi.

2022/08/14047062011661158768.jpg

Anahtar Kelimeler:
Atilla Zorlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263