Öne Çıkanlar polis feribot kız öğrenci yurdu Feribot Seferleri Zincirleme trafik Kazası

Coante yeni koleksiyonuyla Sektörde değişimi başlatıyor

Coante, sektöre bambaşka bir soluk getirecek yeni koleksiyonunu “Değişim Zamanı” sloganıyla ilk kezMarmomac Fuarı’nda sergiledi.

Coante’ninyeni ürünleriyle birlikte sektördeki öncü kimliğini ve yenilikçiliğinidevam ettirmeyi amaçladıklarını söyleyen Coante Genel Müdürü Kenan Erdem, “Coante’nin yepyeni serisiylesıra dışı tasarımlara imza attık. Yeni serimiz ilhamını doğadan alıyor.Müşterilerimizinher anlamda doğallığı hissedeceği bir konsept ortaya koyuyoruz.

Breton teknolojisi ile ürettiğimiz yeni ürünümüz görsellik açısından çok daha farklı bir noktada ve bir benzeri yok.Teknoloji partnerimiz Breton’un Kreos teknolojisini kullanarak ürettiğimiz bu koleksiyon dört yıllık bir emeğin sonucu olarak ortaya çıktı. Bugün geldiğimiz noktada artık herkes estetik olarak farklılık arıyor.  Biz de inovasyondaki farkımızı ortaya koyarak, işimizde öncü olmak ve sektörü değiştirmek istiyoruz.” diye konuştu.

Doğayla bütünleşen yeni ürünlerimizi ilk kez Marmomac’ta sergiledik

Coante’nin yeni koleksiyonunun sektördeki ezberleri bozacağını ifade eden Erdem; “Doğal taş ve kuvars yüzeyler üreticilerinin sektörle buluşma noktalarından en önemlisi olanMarmomac Fuarı, bizim için bir ticari fuardan daha fazlasını temsil ediyor; sektör profesyonellerinin bir araya gelip doğal taşın zamansız çekiciliğinin yanı sıra kuvars yüzeylersektörünün de atılımlarını görmesi açısından önemli bir platform görevi görüyor. Bunu bu fuarda da yakından görebildik.

Geçtiğimiz yıl 53 ülkeden 2 bine yakın katılımcıyı ağırlayan Marmomac, bu yıl da rekor katılımcıyla sektördeki en önemli uluslararası buluşma olma niteliğini pekiştirdi. Bundan dolayı Marmomac Fuarı’na her yıl katılmaya özen gösteriyoruz. Bu yılki katılımımızın bizim için ayrı bir önemi var. Yeni koleksiyonumuzun dünyada eşsizliğini ilk olarakburadan duyurmak istedik. Sektöre bambaşka bir anlayış getirecek yeni koleksiyonumuzda kullanım alanlarını baştan aşağı değiştirdik.

Sadece desenleri değil ürünün boyutlarını,kalınlıklarını ve kullanım alanlarını farklılaştırdık. İç mekanlarda sınırsız bir kullanım imkânı oluşturduğumuz yeni koleksiyonumuzda tamamıyla doğayla bütünleşen ürünler görüyorsunuz. Yeni koleksiyonumuzu yurt içinde ise Kasım ayında Türkiye’de sektörün önemli fuarlarından UNICERA’da sergileyeceğiz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263