banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Konya’nın en çalışkan vekili Fahrettin Yokuş oldu

24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimlerde Konya, AK Parti’den 10, MHP’den 2, Saadet Partisi, CHP ve İYİ partiden birer milletvekili olmak üzere toplamda 15 Milletvekilini T.B.M.M’ye gönderdi. Bölge milletvekillerinden Fahrettin Yokuş, seçilen 15 vekil içinde Meclis’te ve bölgesinde göstermiş olduğu performans ve çalışmalarla sık sık gündeme geldi.

HER KESİMDEN VATANDAŞIN SESİ OLMAYA ÇALIŞTI

Seçim bölgesi Konya’yı yakından takip eden ve Konyalıların sorunlarını yerinde tespit eden Fahrettin Yokuş, kentin 31 ilçesinde yaşanan sorunları Meclis’e taşıdı. Geçmişte Türkiye Kamu-Sen Genel Sekreteri ve Türk-Büro-Sen Genel Başkanlığı görevlerini de yürüten Yokuş, Konya ve ülke genelindeki çiftçilerin, işçilerin, memurların, emeklilerin ve polislerin sorunlarını da yakından takip ederek sorunların çözüme kavuşması adına birçok çalışma yürüttü.

AÇIK ARA FARK ATTI

Fahrettin Yokuş’un çalışmaları meclis karnesine de yansıdı. Yokuş, yaklaşık 5 yıllık milletvekilliği sürecinde mecliste yaptığı çalışmalarla Konyalı diğer 14 milletvekiline açık ara fark attı. Yokuş, TBMM Genel Kurulu’nda 5 yıl içerisinde ant içmesi dışında 216 defa konuşurken, komisyonlarda ise 22 kez söz aldı.

Konya Vekillerinin Genel Kurul konuşmaları dışında yasama faaliyetlerine baktığımızda ise  İYİ Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş, verdiği 45 Kanun Teklifi, 134 adet Soru Önergesi ve 618 Araştırma Önergesi ile diğer milletvekillerine açık ara fark attı.

Anahtar Kelimeler:
Fahrettin Yokuş

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263