banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

ERMAŞ Anadolu lisesinde Diploma töreni

Hüseyin Ercan adına;  Ula’da, eğitime destek vermek maksadı ile hizmete açılan Anadolu lisesi diploma töreni, okul bahçesinde yapılan organizasyonda görkemli bir kutlama ile gerçekleştirildi.

Muğla’da 1985 yılında, faaliyetlerine başlayan, bugün gelinen noktada madencilik sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan ve uluslararası alanlarda memleketimizin doğal kaynaklarını katma değere çevirerek önemli hizmetler sağlayan Ermaş Madencilik AŞ.’ nin kurucusu, Hüseyin Ercan adına;  Ula’da, eğitime destek vermek maksadı ile hizmete açılan Anadolu lisesi diploma töreni, okul bahçesinde yapılan organizasyonda görkemli bir kutlama ile gerçekleştirildi.

Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni okul bahçesinde 12.sınıf öğrencileri, öğrenci velileri, okul öğretmenleri ve okulu Ula İlçesine kazandıran hayırsever iş insanı Mustafa Ercan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Mustafa Ercan; Babasının adının bu okulda yaşadığını ve bu yıl ikincisi düzenlenen mezuniyetin ilk mezuniyette olduğu gibi kendisini çok duygulandırdığını belirtti.

Gençlere ömür boyu başarılar dileyen Mustafa Ercan okulda ilk üçe giren öğrencilere hediye verdi.

Okul Müdürü Taner Kaya, tüm öğrencilere başarılar dileyerek, öğrencilerinin başarının yanı sıra iyi birer insan olmaları gerektiğini söyledi.

Mezuniyet programı Okul Birincisi Buket Turhan’ın konuşması, kep atma ve müzik dinletisinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263