banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Lise öğrencilerinin ürettiği boya, okulların tercihi oldu

KOCAELİ (İGFA) - “Hereke Kimya” markasıyla dezenfektan, kolonya ve temizlik malzemesi üreterek adından sıkça bahsettiren Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alanı şimdide İç Cephe ve Dış Cephe Silikonlu Boya ile Tavan Boyası üretimi gerçekleştirerek bir yeniliğe daha imza atıp Kocaeli’de bir ilk, Ülke genelinde ise sayılı okulun arasına girmeyi başardı. 

İzmit Gültepe İlkokulu Müdürü Aşkın Miril tercih ettiği gri ve mavi renkli silikonlu iç cephe boyalarının teslimini Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz’dan aldı.

Yaptıkları boyanın 1. kalite olduğunu belirten Muzaffer Oğuz, “Bir çok boya uygulayıcısı boyamızı denemek istedi. Deneyen tüm uygulayıcılar çok başarılı buldular. Bu nedenle Zümrüt Boyamızı tercih eden herkese çok teşekkür ediyoruz. Ürettiğimiz boyalardan elde edilecek gelir bir çok öğrencimizin çalışırken öğrendikleri süreçte gelir elde etmelerinde kullanılmaktadır.  Öğrencilerimiz hem iş disiplini, iş organizasyonu ve üretim konularında bilgi sahibi oluyorlar hem de aileleri için ciddi manada gelir elde etme imkanını da yakalıyorlar. Bu nedenle eğitim ve öğretime destek olan kamu ve özel kurumlar ile tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263