Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

Nurullah Genç ‘’Çocuklarınıza ateş ve toprak medeniyetini kodlayın’’

Edebiyat Buluşmalarına konuk olan Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç, çocuklarınıza ateş ve toprak medeniyetini kodlayın açıklamasında bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dil Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen Edebiyat Buluşmaları kapsamında yazar Prof. Dr. Nurullah Genç’in, "Sanat ve Hayat" adlı söyleşisi, KBB Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi. Okurlarıyla bir araya gelen yazar Nurullah Genç, söyleşi sonunda “Yağmur” isimli son şiir kitabını imzaladı. Genç, katılımcılara kitabından şiirler okudu.

İNSANLAR ZİHİNSEL BİR KUŞATMA ALTINDA

Hafızamıza kodlanmış bilgileri sarsmak istiyorum diyerek konuşmasına başlayan Prof. Dr. Nurullah Genç; “Sanatın hayata nasıl tesir ettiğini anlatmaya çalışıyorum. İnsanlar zihinsel bir kuşatma altında. Bu en çok sanatla yapılıyor. Ekonomi ile yapılmaya çalışılıyor. Bizi modern kavramı ile köleleştirmek istiyorlar. Bizim medeniyet anlayışımız iyiliğe doğru gitmektir. Sanatla insan bir şeyleri bina etmeye çalışır. Toprak medeniyeti tevazu medeniyetidir. Ateş medeniyetinde ise şeytanda olduğu gibi kibir vardır. İlahi kitaplarda Adem (a.s) kıssasında anlatıldığı gibi insanın var oluş macerası anlatılmaktadır. Şeytan ile Hz. Adem’in mücadelesini anladığımızda günümüzdeki medeniyet mücadelesini de anlamış oluruz” dedi.

ŞİRK HAYATIMIZIN HER NOKTASINA GİRDİ

Sinema ve romanın insan hayatı üzerinde etkilerinin çok fazla olduğuna dikkat çeken Prof. Genç; “Ateş medeniyetinin esası güç ve üstünlüğe dayalıdır. Çocuklarınıza ateş ve toprak medeniyetini kodlayın. Sanat insanı yönlendirip değiştiriyor. Zihinsel olarak esir edecek noktaya getiriyorlar, sesimiz çıkmıyor. Şirk hayatımızın her noktasına girdi. Paganizm tanrıyı nesnelerde aramaktır en büyük şirktir. Şirk hayatımızın her noktasına girdi. Allaha bilmeden ortak koşuyoruz. Çiçek florası dediğimiz flora mitolojide çiçek tanrısıdır. İngilizler Aristo mantığını yaydı. Aristo mantığı paganist bir mantıktır. Bu mantıkta tanrı tabiatın içinde bir cevher olarak tanımlanır. Yaratan Allah’tır tabiat var edemez. Aristo metodolojisi sanat ve edebiyat dünyasına yansımıştır.”

DEİZM VE ATEİZM’İN ARTMASININ SEBEBİ FİLMLER

“Pagan kültürü ve mantığı ile dünyayı dizayn ediyorlar. İnsanı Allah secde etmek yerine başka şeylere secde etmeye yönlendiriyorlar. Kul hakkı ve şirkin affı yok. Amerikan filmlerinde kodlamalar yapılıyor. Bütün dünyada deizm ve ateizm ’in artmasının sebebi Hollywood filmlerinde olan şirk içerikli kodlamalar. Filmlerle gençler mankurtlaştırılıyor. Pagan kültürünü hakim kılma mücadelesini ateş medeniyeti etkin bir şekilde yapıyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263