Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

SAKARYA (AA) - Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Matur, mesajında, ülkenin en karanlık olaylarından biri olan 15 Temmuz hain darbe girişimini milletin, demokrasiye bağlılığı ile bertaraf ederek, Türkiye'yi bekleyen tehlikeli bir süreçten kurtardığını belirtti.

Sakarya'da da darbeci hainlerin Valiliği işgal ettiğini ifade eden Matur, şunları kaydetti:

"Sakarya halkı, bu alçaklara karşı cesurca mücadele etmiştir. O gece ülkesi ve vatanı için şehit düşen vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine sabır diliyoruz. Ülkemizin yaşadığı bu elim olay anında ve sonrasında halkımız birlik ve bütünlük içinde, bizleri bölmek isteyenlere en güzel cevabı vermiştir. Sakarya halkının o geceki destansı duruşu da unutulmaz. Halkımızın meydanlarda ve Valilik önünde gösterdiği cesur ve dik duruşu her türlü takdirin üstündedir. Sonrasında ise günlerce demokrasi nöbetinde demokrasiye bağlılığını gösteren Sakarya halkının demokrasiye ve özgürlüklere olan bağlılığı bundan sonra da devam edecektir. O geceyi unutmak asla mümkün değildir. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimiz ve gazilerimizi her zaman yad ederek 15 Temmuz'un önemini gelecek nesillere aktaracağız. Dış güçlerin ülkemiz üzerindeki oyunlarından biri olduğuna inandığımız 15 Temmuz hain darbe girişiminin bir benzerinin bir daha yaşanmaması için her türlü önlemin alınması gerektiği inancıyla, bu yolda gösterilen çabaları destekliyoruz. Allah bu millete bir daha 15 Temmuz'lar yaşatmasın."


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263