Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Odadan yazılı olarak yapılan açıklamada, 15 Temmuz'un İstiklal Harbinden bu yana Türkiye'nin karşılaştığı en büyük tehlike olduğu belirtildi.

Türkiye'nin dört tarafının ateşle sarılı bir coğrafya üzerinde konumlandığının aktarıldığı açıklamada, "Bu ateşten korunabilmemizin tek yolu, birlik ve beraberliğimizi sürekli tutmak ve bunu da tüm dünyaya göstermektir. Her zaman olduğu gibi tek vücut halinde birlikte yürümeye, birlikte üretmeye ve birlikte çalışmaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Güçlü demokrasi, hukukun üstünlüğü, milli irade ve güçlü bir Türkiye için el ele vermek zorunluluğunun bulunduğunun vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ülkemizde güven ve istikrar ortamının devam etmesi ile yatırımlarda daha yüksek büyüme oranlarını görmeyi umut ediyoruz. Biz iş dünyası olarak üretmeye, yatırım yapmaya, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışmaya devam ederek Türkiye'yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Bir kez daha ifade etmek istiyoruz, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak 15 Temmuz'u asla unutmayacağız, unutturmayacağız, Ülkemizin geleceğini inşa ederken gücümüz milli irade olacak ve yaşadıklarımızdan aldığımız dersler bize ışık olacak."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263