Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

SAKARYA (AA) - 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Sakarya'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Kaymakam Salih Karabulut ve ilçe protokolü ile 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında gazi olan İlyas Dirin ve Burak Can Ak'ı evinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde konuşan Kılıç, vatanı ve milleti bölmek isteyen hainlere fırsat vermeyen, o gece sokağa çıkan herkeste "Allah razı olsun" diyen Kılıç, şunları kaydetti:

"Hepimizin bildiği gibi o gece yıllarca bizlerin içinde yaşamış, vatansever gibi görünen hainlerin milli iradeyi yok saydıklarını, ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanını, hükümetini hatta ve hatta halkı alçakça hedef aldıklarını gördük. Ama aziz halkımız atalarımızın Malazgirt, Çanakkale, Sakarya savaşları gibi saymakla bitmeyecek kahramanlıklarla dolu tarihine bir yeni destanı daha ekledi. Bu vesile ile milletimizin birliği, beraberliği ve ülkemizin bütünlüğü için can veren tüm kahramanlarımızı rahmetle anıyor gazilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.

- Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü heyetinden gazilere ziyaret

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü heyeti, 15 Temmuz gazilerinden Fadime Çalık, Orhan Kemal Temel ve Muhammed Ensar Özensel’i evinde ziyaret etti.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş'ın öncülüğündeki ziyaretlere Şube Müdürleri Koray Keskin, Ahmet Kıvcı, Özel Büro’dan Atalay Gürbüz katıldı.

Ziyaretlerde gazilerle sohbet eden Bakırtaş ve ilçe yöneticileri, Türk milletinin tarihteki demokrasi zaferlerine eklenen 15 Temmuz'un unutulmayacağını, unutturulmayacağını ifade etti.

- Öğrencilerden Hendek Belediye Başkanı Babaoğlu'nu ziyaret

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Hendek Bayraktepe Derneği İrfan Mektebi Yaz Okulu öğretmen ve öğrencileri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Bayraktepe Derneği Başkanı Özcan Nalbant, Genel Sekreter Osman Aydın, Okul Müdürü Tuba Küçük ve öğretmenleri ile Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Minik öğrencilerin harçlıklarını biriktirerek Emniyet Teşkilatına ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağışladıklarını öğrenen Babaoğlu, minik çocukları örnek davranışlarından dolayı tebrik etti.

Babaoğlu, burada yaptığı konuşmada, "Türk milleti inşallah bir daha bu acıları yaşamayacaktır. Ülkemizi bölmeye ve parçalamaya çalışan hainlere milletimiz 15 Temmuz günü cevabını vermiştir. Ülkemiz üzerine hain emelleri olanlar, 15 Temmuz'da olduğu gibi yine karşısında Türk milletini bulacaktır. Gençlerimiz, çocuklarımız, büyüklerimiz ve hepimizin bilinçlenmesi ve hainlere göz açtırmamamız dileğiyle hepinizi kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263