Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

EDİRNE (AA) - Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 1995 yılında Elazığ’da şehit düşen Piyade Çavuş Levent Merabaşı’nın kabrini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Gürkan şehit Merabaşı'nın ailesiyle birlikte şehidin kabir başında dua etti.

Vatan için hayatını kaybeden şehitleri saygı ve rahmetle andığını belirten, "1995 yılında Elazığ’da askerlik görevini yaptığı sırada vatanı için şehit düşen Levent kardeşimizin kabrini ailesiyle birlikte ziyaret ederek dualarımızı okuduk. Rab'bim, tüm şehitlerimizin kabrini pür-nur eylesin." dedi.

- Saadet Partisi İl Başkanı Demirkıran'ın mesajı

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Demirkıran, mesajında, her türlü darbeyi kınadığını belirtti.

Darbe girişiminin planının İncirlik Üssü'nde yapıldığını ileri süren Demirkıran, "Hepimizin malumudur ki, darbe girişiminde uçakların en yoğun olarak kalktığı yer incirlik üssüydü. Bu üsse Amerikalı yetkililer geliyorlardı. Darbeden önce de geldiler ve birtakım gizli görüşmeler yaptılar. Saadet Partisi olarak, darbenin esas merkezi olan İncirlik Üssü’nün gündeme getirilmesi ve bununla birlikte buraların destekçisi olan Amerika' nın İncirlikle, Türkiye ile alakalı planlarını ifşa edilmesi gerektiğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

- Ülkü Ocakları İl Başkanı Gündoğdu'nun mesajı

Ülkü Ocakları Edirne İl Başkanı Barış Gündoğdu da yayımladığı mesajda Türk milletinin darbe girişimini önlediğini belirtti.

15 Temmuz'da hayatını kaybeden şehitleri saygı ve rahmetle andığını belirten Gündoğdu,"FETÖ’nün organize ettiği bu kanlı saldırı, şanlı Türk milletinin güçlü iradesiyle bertaraf edilmiş, eli kanlı FETÖ militanları hain emellerine ulaşamamıştır. 15 Temmuz gecesi milletimiz, hiçbir bahanenin ardına gizlenmeden, yaşlı, genç, kadın, erkek demeden darbecilerin karşısına çıkmış ve canı pahasına vatanını müdafaa etmiştir." ifadelerine yer verdi.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263