Öne Çıkanlar polis kız öğrenci yurdu feribot Feribot Seferleri Zincirleme trafik Kazası

19 Eylül Gaziler Günü

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilcisi Ali Güz, "19 Eylül Gaziler Günü" dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Güz, mesajında, vatan savunmasında, şehit ve gazi olmak kadar güzel bir kavram olamayacağını, şehitlerin nurlanmış, gazilerin ise onurlanmış askerler olduğunu belirtti.

Birçok vatan evladının Çanakkale, Dumlupınar ve Sakarya gibi pek çok yerde vatan için göğüs göğüse çarpıştığını dile getiren Güz, şunları kaydetti:

"Şanlı tarihimizin zaferleri hiçbir zaman unutulmamalıdır. Zafer günlerine ve bu zaferlerin kahramanlarına layık oldukları değer, her zaman her yerde verilmelidir. Savaşlara ve bu savaşların gazilerine olan ilgisizlik, şanlı tarihimizle olan bağı koparır. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz her zaman hatırlanmalıdır. Şehit ve gazisi olmayan Türk ailesi yok gibidir. Bu nedenle şehit ve gazi Türk toplumunun ortak değerleridir. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rütbesi ve gazilik unvanı verilişinin yıl dönümünü ve gaziler gününü kutlayacağız. Tüm gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263