Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Bilecik'te çocuk trafik eğitim pisti temel atma töreni

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi tarafından yapılacak çocuklara trafik kurallarını öğretmek amacıyla hazırlanan ''Trafik Eğitim Pisti''nin temeli atıldı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Akasya Altı Mevkisinde gerçekleştirilen temel atma töreninde, her yıl trafik kazaları sebebiyle ülkede yüzlerce can kaybı yaşandığını belirterek, bunun bilinçsiz şekilde trafiğe çıkmaktan kaynaklandığını söyledi.

Yıl sonuna kadar inşaatının tamamlanacağını ifade eden Yağcı, ''Burayı tamamlayarak çocuklarımız ve gençlerimizin hizmetine sunacağız. Böylece çocuklarımız trafik kurallarını daha güzel ve uygulamalı olarak öğrenmiş olacaklar.'' dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can da belediye olarak çocuklar için birbirinden gerek fiziki gerek sosyal gerek kültürel gerekse eğitime yönelik birçok güzel çalışmayı ve eseri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Hedeflerinin eğitim pistini bütün yönleriyle çocuklara faydası olacak bir mekan haline getirmek istediklerini dile getirerek, ''Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen ve 3 bin 640 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan pist ile çocuklar küçük yaştan itibaren trafik kurallarını öğrenmiş olacak.'' diye konuştu.

Çocuklarında katıldığı törende yapılan konuşmaların ardından Vali Tahir Büyükakın, Yağcı, Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve beraberindekiler pistin temelini attı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263