Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

Coca Cola ile Marvel'den iş birliği

İSTANBUL (AA) - Coca Cola, Marvel Stüdyoları ile yaptığı iş birliği kapsamında "Avengers: Endgame" filminden karakterler, sınırlı sayıda üretilen Coca-Cola Şekersiz ambalajlarında yer alacak.

Coca Cola'dan yapılan açıklamaya göre, Marvel Stüdyoları ve Coca-Cola iş birliği ile hayata geçirilen "Avengers: Endgame" filmi, 25 Nisan'da 56 ülkeyle aynı anda Türkiye'de de vizyona girecek.

İş birliği kapsamında, filmin süper kahramanları sınırlı sayıda üretilen Coca-Cola Şekersiz şişelerinde olacak.

Böylece Marvel Stüdyoları'nın "Avengers: Endgame" filminden aralarında Demir Adam, Kaptan Amerika, Hulk, Thor, Kara Dul, Hawkeye, War Machine, Karınca Adam, Kaptan Marvel, Nebula, Rocket ve Thanos'un da bulunduğu 12 karakter Coca-Cola Şekersiz ambalajlarında yer alacak. Özel tasarım Coca-Cola Şekersiz şişeleri, Migros mağazalarında satışa sunuluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Coca-Cola Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya İş Birimi Pazarlama Direktörü Elif Kaypak, şunları kaydetti:

"Sinemaseverlerin heyecanla beklediği Avengers: Endgame filminin kahramanlarını Coca-Cola şekersiz şişelerine taşıyarak, tüketicilerimize ve sinemaseverlere yeni bir Coca-Cola deneyimi daha sunmayı hedefliyoruz. Yeni iş birlikleri, yeni içeriklerle tüketicilerimizin markalarımız ile olan duygusal bağını güçlendirmeye ve deneyimlerini zenginleştirmeye devam edeceğiz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263