Öne Çıkanlar kız öğrenci yurdu feribot polis Zincirleme trafik Kazası Feribot Seferleri

Edirne'den kısa kısa

EDİRNE (AA) - Keşan Ahmet Yenice Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri "Pedalım sınır ötesinde dönüyor E-Twinning" projesi kapsamında Batı Trakya'da soydaş öğrencilerin eğitim gördüğü Yassıköy İlkokulu'nu ziyaret etti.

Keşan Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında öğrencilerin birbirlerini yakında tanıma fırsatı bulduğu belirtildi.

Keşan Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, amaçlarının doğa ve bisiklete farkındalık oluşturmak, öğrencilerin farklı ülkelerin kültürleri ve coğrafyalarını yakından görmelerini sağlamak olduğunu kaydetti.

- Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

Enez Köylere Hizmet Götürme Birliği, nisan ayı olağan toplantısı Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer başkanlığında yapıldı.

Sultaniçe köyünde muhtarlar ve kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Kaymakam Tuncer, yeni dönemde seçilen muhtarlara başarı diledi.

Toplantıda gündem maddeleri ve köylerin sorunları konuşuldu.

- ETSO heyetinin ziyaretleri

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt ve meclis üyeleri, Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Lalapaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Zıpkınkurt'a teşekkür etti.

Zıpkınkurt da Arslan'a başarı diledi. Zıpkınkurt ve meclis üyeleri yeni dönemde göreve seçilen Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran ve Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan'ı da ziyaret etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263