Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

Marmara Üniversitesi öğrencileri, Fikirtepe'de iftar yemeği dağıttı

İSTANBUL (AA) - Marmara Üniversitesi "Topluma Hizmet" Yüksek Lisans öğrencileri, yazar İnal Aydınoğlu öncülüğünde, evden çıkamayan yaşlı ve hastalara iftar yemeği dağıttı.

"Topluma Hizmet' adı altında Marmara Üniversitesinde yüksek lisans dersi alan öğrenciler, ramazan ayında yardımlaşma kültürüne de katkıda bulundu.

Öğrenciler, Fikirtepe Yeni Cami önünde mahalle sakinlerinin yanı sıra evden çıkamayan yaşlıların, hastaların ise bizzat evlerine giderek yemek ikram etti.

İnal Aydınoğlu, ramazanın rahmetini ve bereketini paylaşabilmek için böylesi bir etkinliği düzenlediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Fikirtepe, Kadıköy'ün ekonomik düzey olarak en altta kalan bölgesiydi. Burada halkımızla birlikte olmak, bir gönül birliğine ulaşabilmek, ramazanın güzelliğini dostlarımızla birlikte paylaşabilmek istedik. Bunun için de Marmara Üniversitesinde ders verdiğim Topluma Hizmet dersinin öğrencileri, mahalle halkına hizmet etmek üzere cami avlusuna geldiler. 25'i aşkın öğrencim var. Çünkü onlar gönüllülük dersi okuyorlar, topluma hizmet etme dersi görüyorlar. Kendilerine bir görgü, bir eğitim alanı olarak seçtiler. Ben de onların varlığından, burada bulunmalarından, halkımızla birlikte olmalarından, onlara ikramda bulunmalarından, onların gönüllerini almalarından, aynı masada birlikte olmalarından büyük bir mutluluk duyuyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263