Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu şantaj kur

Tekirdağ'dan kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Belediye Başkan Yardımcılığı'na atanan yüksek ziraat mühendisi Zekeriya Uzun, görevine başladı.

Uzun, yaptığı açıklamada, belediye başkanı Osman İnan’ın güveniyle atandığı görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağını belirtti.

Vatandaşların fikirlerini her zaman önemsediklerini kaydeden Uzun, "Belediye olarak, ilçemiz halkına hizmet etmeye devam edeceğiz. Kapımız gönlümüz herkese açıktır." dedi.

-Öğrencilere ilk yardım eğitimi verildi

Kapaklı Sağlık Müdürlüğü ve Kapaklı Gazi İlkokulu işbirliğiyle öğrencilere ilk yardım eğitimi verildi.

Kapaklı Gazi İlkokulu konferans salonunda verilen eğitimde İlçe Sağlık Müdürü Doktor Çisem Uslu öğrencileri acil durum numaraları, çeşitli yaralanmalar, yanıklar, boğaza yabancı cisim kaçması gibi vakalarda ilk müdahalenin nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgilendirdi.

Slayt sunumuyla öğrencilere bilgi aktaran Uslu, elektrik çarpmaları, bayılma anları, yaralanmalar, vücuttaki kırıklar, yanıklar olduğunda ne yapılması gerektiğini anlattı.

Eğitimin ardından öğrenciler okul bahçesindeki ambulansa bindirilerek, ambulans içerisindeki araç gereçler tanıtıldı.

-Malkara'da "Eğitimin Niteliğini Geliştirme" çalıştayı

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Malkara'da "Eğitimin Niteliğini Geliştirme" çalıştayında okul müdür ve müdür yardımcılarıyla bir araya geldi.

Malkara Halk Eğitim Merkezi toplantı salonundaki toplantıda konuşan Ulusan, 97 idarecinin katılımıyla çalıştayı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Çalıştay programının sonunda her bir komisyonun oluşturduğu raporlar ilimiz genelindeki yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin görüşleri alınarak kapsamlı bir rapor haline dönüştürülecektir." dedi.

Fikir alışverişinin ardından çalıştay sona erdi.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263