Öne Çıkanlar polis kız öğrenci yurdu feribot Feribot Seferleri Zincirleme trafik Kazası

Toplu nikah kayıtları başladı

Beykoz Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel toplu nikah şöleni için başvurular 27 Temmuz'a kadar devam edecek.

Belediyeden yapılan açıklamada, Beykoz Belediyesinin, çeşitli imkansızlıklar nedeniyle resmi nikah kıydıramayan çiftler için her yıl toplu nikah töreni düzenlediği belirtildi.

Eşinin Bursa'da tanıştığı ve iş yaptığı insanların dolandırıcı çıktığını, bu kişilere parasını kaptırdığını ve onlardan biriyle birliktelik yaşadığını öne süren Vatansever, "Beykoz Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu nikah töreni için başvurular 27 Temmuz Cuma gününe kadar devam edecek. Başvurular '444 66 61' numaralı telefondan yapılabilecek." bilgisi yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, toplu nikah töreni geleneğinin kendisinin döneminde başladığını belirtti. 2009'dan itibaren her yıl düzenledikleri geleneği devam ettirdiklerini aktaran Çelikbilek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar 350'nin üzerinde çiftimizin mutluluklarına vesile olduk. Türk milletinin gelenek ve göreneklerine baktığımızda en büyük değerlerinden bir tanesi de aile yuvasıdır. Evlilikler bizim ümmetimizde Allah'ın rızası ve Hazreti Peygamber'in sünneti gereği yerine getiriliyor."
 

AA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263