Öne Çıkanlar Bayrağı Yakala imalat PMI Kürek: Ulusal Egemenlik Kupası Medicana Bahçelievler Hastanesi Divan Başkanları

Avrupa’da Diplomat, İş İnsanı ve Yazarların Gündemi: Expo 2023 Kahramanmaraş

International Diplomats Union (DMW), AYDB Avrupa Yazarlar ve Düşünürler Birliği ve European Business Club ortak protokol ile yazarlar, diplomatlar ve iş adamları ile geniş katılımlı bir buluşma gerçekleşti. Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- 

Almanya Köln’de gerçekleştirilen toplantıya European Business Club Başkan Yardımcısı Reinhart Paul, Avrupa Diplomatlar Birliği (DMW) Genel Başkanı Ferhat Bozçelik, Avrupa Diplomatlar Birliği (DMW) 

Başkan yardımcısı Mehmet İlik, Avrupa Yazarlar ve Düşünürler Birliği (AYDB) üyeleri, iş insanları, dıplomatlar, yazarlar katıldı. 

Programda konuşan European Business Club Başkan Yardımcısı Reinhart Paul ve DMW Genel Başkanı Ferhat Bozçelik: “Toplantının pandemi sürecine rağmen yaklaşık 350, 400’e yakın saygın Diplomat, iş adamları ve yazarlarla birlikte yapıldığını açıkladı. Bu tarz buluşmaları zaman zaman tekrar farklı şehirlerde, farklı ülkelerde gerçekleştireceğiz.”-dediler. 

EXPO2023 KAHRAMANMARAŞ  2023

Yılında Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Expo2023 projesi ile ilgili değerlendirme yapılan toplantıda: “2023 Yılında Kahramanmaraş’ın Onikişubat Belediyesi ev sahipliğinde Expo2023 Fuarı gerçekleştirilecektir. Bir İlçe Belediyesi için bu büyük bir uğraş talep eden ve çok büyük bir organizasyon. Onikişubat Belediye Başkanını bu konuda kutluyoruz. Proje kapsamında ilerleyen günlerde Kahramanmaraş’a iş insanlarımız, diplomatlarımız ve yazarlarımız ile çevre ve insan odaklı birçok ziyaret yapacağız. Expo 2023’ün çevre, insan ve dostluk açısından birçok projeye ve çalışmaya öncü olacaktır. “ 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263