Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu şantaj kur

Bir grup CHP'linin Ankara'ya yürüyüşü

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın yeniden CHP'nin Maltepe Belediye Başkanı adayı olarak açıklanmasının ardından yönetim kurulunun istifa kararı aldığı CHP Maltepe İlçe Teşkilatına üye bir grup, Ankara'ya yürüyüşüne devam ediyor.

Yürüyüşün dünkü etabını Derince ilçesinin Çenesuyu mevkisinde tamamlayan grup, polis ekiplerinin güvenlik uyarısı nedeniyle güzergahın bir bölümünü araçlarla geçtikten sonra Seka Partk'ta toplandı.

"Temiz toplum, temiz siyaset" pankartı açan grup, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde "Hak, hukuk, adalet" sloganları atarak Ankara yönüne doğru yürüyüşe geçti.

CHP Maltepe Belediye Meclis Üyesi Mehmet Türkyılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün beşinci gününde oldukları yürüyüşe desteğin giderek arttığını söyledi.

CHP Parti Meclisi üyesi İlhan Cihaner'in dün yürüyüşe destek verdiğini belirten Türkyılmaz, "Yürüyüşümüzün sebebi; sadece Maltepe değil, Türkiye genelindeki atamalarla ilgili. Yanlış atamalar olabilir, her insan hata yapabilir. Biz yanlıştan dönülmesini ve tekrar gözden geçirilmesini istiyoruz." diye konuştu.

Türkyılmaz, adaletsizliğin olduğu her yerde seslerini yükselteceklerini vurgulayarak, "Biz daha iyi bir Cumhuriyet Halk Partisi istiyoruz. Daha iyi adaylarla seçime hazırlanmak istiyoruz. Türkiye'nin kurucu partisiyiz, geleceğimiz için yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in partisine yönelik aday belirleme eleştirisine ilişkin Türkyılmaz, "Gürsel başkanımız 35 yıllık Cumhuriyet Halk Partili'dir. Burada sıkıntı gören her parti büyüğümüz, gerçekleri söyleme gereğini hissediyor. Bu anlamda da diğer partililerimiz de açıklama yaparak yürüyüşe destek veriyor." değerlendirmesinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
CHP

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263